Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fuhuş İçin Yerlere Kartvizit Atan Şahıs Tutuklandı

Konya’da üzerinde kadın isimleri ile telefon numaralarının bulunduğu fuhuş için hazırlanan kartvizitleri otobüs duraklarına atan bir kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da üzerinde kadın isimleri ile telefon numaralarının bulunduğu fuhuş için hazırlanan kartvizitleri otobüs duraklarına atan bir kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ilçesinde bulunan eski garaj içerisinde bisikletli bir kişinin fuhuş amaçlı üzerinde kadın isimleri ve telefon numaraları bulunan kartvizitleri attığı ihbarı üzerine harekete geçti. İhbarın yapıldığı adrese giden polis, Adem K.’yi (25) suçüstü yakaladı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Adem K.’nin üst aramasında üzerinden 500 adet kartvizit çıktı. Poliste, “fuhuşa aracılık etme, hırsızlık, kasten yaralama, çocuğun cinsel istismarı ve çocuk kaçırma" gibi suçlardan 15 kaydı bulunan Adem K., “fuhuşa aracılık etmek” suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.