Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Freni Boşalan Kamyon Refüje Çıkarak Devrildi

Karabük’te freni boşalan kum yüklü kamyon orta refüje çıkarak devrildi. Kaza sonrası panikle korkan kamyon sürücüsü ise olay yerini terk ettikten yarım saat sonra geri geldi.Edinilen bilgiye göre, Yazıköy’e parke taşları için kum taşıyan...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te freni boşalan kum yüklü kamyon orta refüje çıkarak devrildi. Kaza sonrası panikle korkan kamyon sürücüsü ise olay yerini terk ettikten yarım saat sonra geri geldi.
Edinilen bilgiye göre, Yazıköy’e parke taşları için kum taşıyan Sebahattin Gözetleyen (59) idaresindeki 34 EC 0688 plakalı kamyon, Bartın-Safranbolu yol kavşağında rampa aşağı indiği sırada bir anda freninin boşalması sonrası orta refüje çıkarak sürüklendi. Yaklaşık 20 metre sürüklenen kamyon kavşakta yan yatarak devrildi. Kaza sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri olay yerinde kamyon şoförünü bulamadı. Uzun süre kamyon şoförünü arayan ekipler daha sonra olay yerene gelen bir firma yetkilisinden kamyon şoförüne ulaşması istendi. Bunun üzerine şoför, kazadan yarım saat sonra olay yerine gelerek polislere bilgi verdi.
Kamyon şoförü Gözetleyen, kamyonun bir anda vites atarak frenlerin boşalarak orta refüje çarpıp devrildiğini, daha sonra korkup panikle kaçtığını söyledi.
Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.