Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Freni Boşalan Kamyon Dehşet Saçtı: 1 Ölü, 1’i Ağır 2 Yaralı

Malatya’nın Pütürge ilçesinde park halindeki kamyonun freninin boşalması sonucu yaşanan kazada 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.Pütürge ilçesi Köylü Mahallesi Pazar yerinde yaşanan kazada Malatya Su ve Kanalizasyon...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’nın Pütürge ilçesinde park halindeki kamyonun freninin boşalması sonucu yaşanan kazada 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.
Pütürge ilçesi Köylü Mahallesi Pazar yerinde yaşanan kazada Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (MASKİ) alt yapı çalışmalarında çalışan müteahhit firmaya ait 23 DN 931 plakalı kamyonun iddiaya göre park halindeyken freni boşaldı. Yüklü olan kamyon hızla geri geri gelerek bu sırada tamirat yapılan 44 DY 223 plakalı traktöre çarptı.
Yaşanan feci kazada traktörün sahibi olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Murat Tunç olay yerinde hayatını kaybederken, Hasan Altuntaş (24) ve Recep Tugay(22) ise yaralandı. Yaralılar 112 ambulansı ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken Hasan Altuntaş’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden gencin cenazesi otopsi için Pütürge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.