Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fren yerine gaza basınca 2 kadını ezdi

Sakarya’da fren yerine gaza basan kadın sürücü, kaldırımda yürüyen 2 kadına çarptı. Çarpma sonucu bir kadın aracın altında kaldı. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar, aracı kaldırarak kadını kurtardı. Kaza anı ve kadının...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da fren yerine gaza basan kadın sürücü, kaldırımda yürüyen 2 kadına çarptı. Çarpma sonucu bir kadın aracın altında kaldı. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar, aracı kaldırarak kadını kurtardı. Kaza anı ve kadının kurtarılışı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Geyve ilçesi Namık Kemal Sokak’ta meydana gelen trafik kazasında, Y.Y. idaresindeki 54 RG 267 plakalı otomobil, kaldırımda yürüyen Sevim Işık ile Yasemin Işık’a çarptı. Kaza sonucu kadınlardan biri aracın altında kalırken, diğeri ise çarpma etkisiyle savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Bir anda toplanan onlarca kişi, aracı kaldırarak altında kalan kadını kurtardı. Aracın altında kalarak ağır yaralanan Sevim Işık ile hafif yaralanan Yasemin Işık ambulans ile Geyve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza anı, çevredeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.