Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fıtness Salonu Sahibine Sahte Paradan 1 Yıl 8 Ay Hapis

Samsun’da polisin bir fitness salonuna yaptığı baskında çok sayıda sahte para ile yakalanan iş yeri sahibi, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da polisin bir fitness salonuna yaptığı baskında çok sayıda sahte para ile yakalanan iş yeri sahibi, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Büro Amirliği ekipleri, fitness salonu işlettiği ileri sürülen 28 yaşındaki E.Y.’nin il dışından getirdiği uyuşturucu hapları çeşitli yerlerde sattığı istihbaratını aldı. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, E.Y.’yi takibe aldı. 3 ayrı kişiye uyuşturucu hap sattığı ileri sürülen E.Y. suçüstü yakalandı. E.Y.’nin üzerinde, İlkadım ilçesindeki fitness salonunda ve salonun bodrum kısmında, aracında yapılan aramalarda toplam 257 adet extacy uyuşturucu hap ile 17 bin 500 lira değerinde 175 adet sahte 100 liralık banknot ele geçirildi. Yaklaşık 2.5 ay önce tutuklanan E.Y. ile bir başka suçtan tutuklu bulunan T.K. hakkında "parada sahtecilik" suçlarından dava açıldı. Yapılan incelemede sahte paralardan 56 adetinin sahtecilik yönünde aldatılmaya uygun olduğu tespit edildi.
Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasında karar verildi. Mahkeme heyeti T.K.’nin beraatine karar verirken, E.Y. ise sahte para suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıp, tahliyesine karar verildi. E.Y. hakkındaki uyuşturucu davasının ayrı görüleceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.