Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Firuzağa’daki Darp Olayında Yeni Gelişme

Beyoğlu’nda dün bir plakçı dükkanında yüksek sesli müzik dinlenip içki içildiği iddiasıyla darp olayına karışan D.B. ve S.T. isimli iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin emniyetteki ifadesinde, “Masalar yollara çıktığı...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda dün bir plakçı dükkanında yüksek sesli müzik dinlenip içki içildiği iddiasıyla darp olayına karışan D.B. ve S.T. isimli iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin emniyetteki ifadesinde, “Masalar yollara çıktığı için geçemedik. Aramızda tartışma yaşandı” dedikleri öğrenildi.
Beyoğlu Firuzağa’da bir plakçıda içki içilip yüksek sesli müzik dinlediği iddiası ile ilgili 3 şüpheli dün akşam gözaltına alınmıştı. Şüphelilerinden birisi savcılık kararı ile serbest bırakılmıştı. Diğer 2 şüpheli D.B. ve S.T.’nin ise emniyetteki ifadeleri tamamlandı. Emniyetteki ifadelerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. S.T.’nin emniyetteki ifadesinde, “Masalar yollara çıktığı için geçemedik. Aramızda tartışma yaşandı” dedikleri öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ifadelerin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.