Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırat Kalkanı şehidi son yolculuğuna uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekatı’nda Türk askerlerinin bulunduğu üsse, Suriye rejim güçlerince yapılan hava saldırısında şehit olan Üsteğmen Zafer Er, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.Fırat Kalkanı Harekatı’nın 93’üncü gününde Suriye...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fırat Kalkanı Harekatı’nda Türk askerlerinin bulunduğu üsse, Suriye rejim güçlerince yapılan hava saldırısında şehit olan Üsteğmen Zafer Er, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.
Fırat Kalkanı Harekatı’nın 93’üncü gününde Suriye rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan 3 askerden biri olan Üsteğmen Zafer Er (30), için Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazın kılındı. Cenaze namazına, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kuvvet komutanları, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Valisi Ercan Topaca, şehidin babası Mustafa Er, annesi Hatice Er, kardeşleri ve yakınları katıldı.
Başbakan Yıldırım ve Orgeneral Hulusi Akar, şehidin babası Mustafa Er’e başsağlığında bulundu. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan baba Mustafa Er’e, Başbakan Yıldırım ve Orgeneral Akar eşlik etti. Şehit Üsteğmen Zafer Er’in Türk bayrağına sarılı naaşı askerlerin omzunda bir süre taşındıktan sonra top arabasına kondu. Bir süre cenaze marşı eşliğinde top arabasıyla götürülen Şehit Er, Cebeci Şehitliğinde toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.