Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırat Kalkanı Harekatının, 42’nci gününde çatışmalar sürüyor

Fırat Kalkanı Harekatının 42’nci gününde Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) ateş desteğiyle ilerleyen, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile DAEŞ arasında çatışmalar sürerken, sınırda konuşlu bulunan fırtına obüsleri ve ateş destek vasıtalarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fırat Kalkanı Harekatının 42’nci gününde Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) ateş desteğiyle ilerleyen, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile DAEŞ arasında çatışmalar sürerken, sınırda konuşlu bulunan fırtına obüsleri ve ateş destek vasıtalarıyla DAEŞ hedefleri vuruluyor.
TSK’nın ateş desteğini alan ÖSO’nun, Suriye’nin Çobanbey kasabası (RAİ) ile Azez ilçesi kırsalındaki ilerleyişi sürüyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren TSK, sınırda konuşlu bulunan fırtına obüs topları ve ateş destek vasıtalarıyla belirlenen DAEŞ hedefleri aralıklarla vuruluyor. Çatışmaların sürdüğü RAİ ve Azez kırsalına sınırın sıfır noktasında konuşlu bulunan çok namlulu roketatar(ÇNRA) fırtına obüsleri ve ateş vasıtalarıyla bombalamayı sürdürüyor. Çatışmaların iç bölgelerde yoğunlaştığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.