Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Firari öğretim üyesi Isparta’da yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında aranan Uluslararası Antalya Üniversitesi’nde görevli öğretim üyesi Nuran Ataseven, Isparta’da yakalandı.Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında yakalama kararı bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında aranan Uluslararası Antalya Üniversitesi’nde görevli öğretim üyesi Nuran Ataseven, Isparta’da yakalandı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında yakalama kararı bulunan ve firari durumda olan Uluslararası Antalya Üniversitesi’nde görevli öğretim üyesi Nuran Ataseven’in kentte olduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ataseven, düzenlenen operasyonla kent merkezinde yakalandı ve gözaltına alındı. Şahıs, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.
Öte yandan, Eskişehir’de FETÖ’ye ait bir dershanede matematik öğretmeni olan ve hakkında yakalama kararı bulunan Ali Çiftçi de Eğirdir’de gözaltına alındı. Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş’ın yakın koruması Ahmet Tüysüzoğlu ise çıkarıldığı mahkemece FETÖ üyesi olmak suçundan tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.