Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Firari askerler İHA’larla aranıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast girişiminde bulunan firari askerler, İHA’larla aranıyor.Firari askerleri arama çalışması Denizli’nin Kale ilçesi Köprübaşı Mahallesinde de...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Firari askerler İHA’larla aranıyor
Muğla’nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast girişiminde bulunan firari askerler, İHA’larla aranıyor.
Firari askerleri arama çalışması Denizli’nin Kale ilçesi Köprübaşı Mahallesinde de başlatıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine yaklaşık 40 kişilik Jandarma Özel Harekat Timleri Köprübaşı Mahallesine helikopterle indirildi. Ekipler, Denizli ile Muğla arasındaki Elkin Yaylasında darbeci askerleri aramaya başladı. İnsansız Hava Araçlarıyla (İHA) da havadan arama çalışmaları sürüyor.
Şüpheli araçlar durduruluyor
Denizli’nin Kale ilçesi ve Denizli ile Muğla il sınırında, askerlerin kaçma ihtimaline karşı karayolunda da çalışmalar sürüyor. Kara yolunda polis ve jandarma trafik ekipleri şüpheli gördükleri araçları durdurarak arama yapıyor. Aramalarda ekipler şüphelilerin resimlerine bakarak tespit etmeye çalışıyor.
Yapılan ihbarda firari askerlerin kamuflaj malzemelerini çıkardıkları ve silahlı oldukları bildirildi. Bir araçtan yiyecek temin ettikleri ihbar edilen darbeci askerlerin arama çalışmaları bölgede yoğun bir şekilde devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.