Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Firari amirallerin yakalanma anı kamerada

15 Temmuz darbe girişiminden sonra firari olarak aranan iki tuğamiralin Tuzla’daki bir sitede yakalanma anı güvenlik kameralarına yansıdı.15 Temmuz darbe girişiminin ardından hakkında yakalama kararı bulunan Marmaris Aksaz Deniz Üssü’nde...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz darbe girişiminden sonra firari olarak aranan iki tuğamiralin Tuzla’daki bir sitede yakalanma anı güvenlik kameralarına yansıdı.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından hakkında yakalama kararı bulunan Marmaris Aksaz Deniz Üssü’nde görevli Tuğamiral Nazmi Ekici ile Gölcük’teki Donanma Komutanlığı’nda görevli Tuğamiral Hayrettin İmren’in Tuzla’da kaldıklarının tespiti sonrası polis ekipleri operasyon düzenledi. 2 tuğamiral operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Tuğamiraller, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Tuzla Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Amiraller daha sonra Kocaeli Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne gönderildi.
Amirallerin yakalanma anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde firari amirallerin, gizlendikleri sitenin güvenlik görevlisi tarafından dışarı çıkmalarının engellenmesi güvenlik kamerasına yansıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.