Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fındık-fıstık Hırsızı Aynı Kıyafeti Giyince Yakayı Ele Verdi

Adana’da bir marketten çuvallarla fındık, fıstık ve 30 bin lira değerinde sigara çaldığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da bir marketten çuvallarla fındık, fıstık ve 30 bin lira değerinde sigara çaldığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği’ne önce Güzelyalı daha sonra ise Çınarlı mahallelerindeki iki marketten hırsızlık şikayeti başvurusu yapıldı. Polis başvurular üzerine güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede hırsızların, gece yarısı geldikleri iş yerinin kepengini kaldırıp içeri girerek çuvallarla fındık, fıstık ve 30 bin lira değerinde sigara çaldıkları tespit edildi. Yapılan incelemede hırsızlardan birinin Nurullah K. olduğu belirlendi. Nurullah K. yapılan operasyonla yakalandı. Ancak zanlı kendisinin Emrullah K. olduğunu söyledi. Ancak parmak izinden yapılan tespitte, kendisinin Emrullah K. olduğunu beyan eden şahsın Nurullah K. olduğu belirlendi.
Zanlı güvenlik kamerasındaki şahsın da kendisinin olmadığını söyledi. Ancak polis şahsı güvenlik kamerasındaki şahısla karşılatırdığında güvenlik kamerasındaki kişiyle zanlının kıyafetlerinin aynı olduğu belirlenerek tutanaklara geçirildi. Buna rağmen zanlı hırsızın kendisi olmadığını ileri sürdü. Zanlı sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.