Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da film gibi gasp

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir kişi, yanında çalıştırdığı yabancı uyruklu bir şahıs ve 3 arkadaşı tarafından çalışma bahanesi ile gittikleri bahçede elleri ve kolları bağlanarak gasba uğradı. Zanlılar bindikleri ticari taksi...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2017 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2017 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da film gibi gasp

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir kişi, yanında çalıştırdığı yabancı uyruklu bir şahıs ve 3 arkadaşı tarafından çalışma bahanesi ile gittikleri bahçede elleri ve kolları bağlanarak gasba uğradı. Zanlılar bindikleri ticari taksi ile kaçarken İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yakalandı.

Olay Orhangazi’de meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ekrem S. (49), yabancı uyruklu Bilgen B. isimli bir şahsı dükkanında çalışması için 1 ay önce işe aldı. İddiaya göre bugün sabah saatlerinde Ekrem S. ile yanında çalışan Bilgen B. bahçedeki işleri yapması için gitti. Bu esnada Bilgen B, 3 arkadaşı daha bulunduğunu ve bunların da işe ihtiyaçları olduğunu belirterek, bunların da çalışmasını patronundan istedi. Bahçe sahibi Ekrem S. ise Bilgen B’nin bu teklifini kabul ederek 3 kişinin de gelmesini istedi. Sabah saatlerinde Ekrem S. ve yanında çalışacak 4 kişi bahçeye gittiğinde şahıslar Ekrem S.’yi etkisiz hale getirerek elini kolunu bağladı.

Bilgen B. ve yanında bulunan kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişi Ekrem S.’nin üzerindeki paraları ve çekleri aldıktan sonra cebinde bulunan banka kartına da el koydu. Kartın şifresini alan 4 şahıs daha sonra Ekrem S.’ye ait 10 ALL 09 plakalı kamyonet ile Orhangazi merkezine geldi. Ekrem B. araçta bekletilirken, şahıslar bankadan da paraları çekti. Toplam 33 bin TL ve çekleri alan 4 şahıs daha sonra arabaya bindirdikleri Ekrem S’yi mezbaha bölgesinde dere boyuna atarak kaçtı. Şahıslar Ekrem S’yi bıraktıkları bölgenin yakınlarında aracı da bıraktıktan sonra ticari taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı.

Ekrem S. elleri ve ayakları bağlı halde vatandaşlar tarafından bulundu. Ekrem S’yi bulan vatandaşlar Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Gasbı gerçekleştirdikleri belirlenen 4 şahsın Orhangazi’den çağırdıkları bir ticari taksiye bindiklerinin tespit edilmesinden sonra jandarma ekipleri adı geçen ticari taksinin sürücüsüne telefonla ulaştı. Taksinin şahıslarla birlikte İstanbul Atatürk Havaliman’ına yaklaştıkları bilgisini alan jandarma ekipleri durumu havaalanı polisine bildirdi. Zanlılar havaalanı girişinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Gaspçı şahıslar tarafından darpedilen Ekrem S. ise hastanede tedavi edildikten sonra Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.