Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ/PDY’nin Aksaray üst düzey finans sorumlusu tutuklandı

Aksaray’da, 15 Temmuz Cuma gecesi FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi kapsamında terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan gözaltına alınan ve terör örgütünün üst düzey Aksaray finans sorumlusu, çıkarıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray’da, 15 Temmuz Cuma gecesi FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi kapsamında terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan gözaltına alınan ve terör örgütünün üst düzey Aksaray finans sorumlusu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 2 gün önce yapılan çalışmalar kapsamında FETÖ/PDY terör örgütünün üst düzey Aksaray finans sorumlusu olduğunu belirlediği Hacı Mustafa Ayyıldız’ı Kahramanmaraş’ta yaptığı operasyonla yakalamış ve sorgulamak üzere Aksaray’a getirmişti. İl Emniyet Müdürlüğü’nde 24 saat sorguda tutulan Ayyıldız, bugün Aksaray Adliyesi’nde hakim karşısına çıktı. Akşam saatlerine kadar süren mahkeme sonucu Ayyıldız tutuklanarak cezaevine kondu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.