Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ/PDY’de 4 sanığa daha tutuklama kararı

Bartın’da Mayıs Ayında Yapılan Fetö/pdy Operasyonunun Yapılan İlk Duruşmasında Tutuksuz Yargılanan 4 Kişinin Daha Tutuklanmasına Karar Verildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ/PDY’de 4 sanığa daha tutuklama kararı
Bartın’da, Mayıs ayında yapılan FETÖ/PDY operasyonu ilk duruşmasında tutuksuz yargılanan 4 kişinin daha tutuklanmasına karar verildi.
Bartın’da Mayıs ayında yapılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında tutuklanan 13 kişi ile birlikte toplam 34 kişi ilk mahkemeye çıktı. Aralarında eski TSO Meclis Başkanı Halil Çelen, gazeteci ve iş adamlarının da yer aldığı tutuklular Bartın Adliyesi’nde mahkemeye çıkarıldı. Bartın Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmada mahkeme heyeti, sanıkların alınan savunmalarının ardından tutuksuz yargılanan 4 kişinin daha tutuklanmasına karar verdi.
Tutuklanma kararı verilen sanıklardan ikisi cezaevine gönderilirken, duruşmaya katılmayan 2 sanık için ise yakalama kararı çıkartıldı. Alınan kararın ardından soruşturmada tutuklu olan sayısı 15’e, yakalama kararı olan sayısı ise 9’a çıktı. Diğer yandan duruşma 3 Ekim tarihine ertelendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.