Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ/PDY soruşturmasında 1 infaz koruma memuru tutuklandı

Gaziantep’te FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan bir infaz koruma memuru tutuklandı. Operasyonlar kapsamında 5 kamu personeli gözaltına alınırken, 58 şirkete kayyum atandı.Gaziantep’te 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY silahlı...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan bir infaz koruma memuru tutuklandı. Operasyonlar kapsamında 5 kamu personeli gözaltına alınırken, 58 şirkete kayyum atandı.
Gaziantep’te 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarınca, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs ve ayrıca bu örgüte üyelik suçlarından, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ve devam eden soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan infaz koruma memuru Muhammet Mustafa Urkan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gözaltına bulunan 1 sosyolog, 2 katip, 9 infaz koruma memuru, 1 Polis Meslek Yüksek Okul öğrencisi, 1 Zirve Üniversitesi İpek Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan Maliye, PTT, havalimanı ve TEDAŞ’ta görevli 5 kamu personeli gözaltına alınırken, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Gaziantep 2. Sulh Ceza Hakimliği’nce 58 şirkete kayyum ataması yapıldığı duyuruldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.