Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fetö/pdy Operasyonunda Mahkemeye Ara Verildi

Kocaeli merkezli olarak 7 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda mahkeme heyeti duruşmaya ara verirken, adli kontrol şartı ile sevk edilen 3 kişinin tahliyesine karar verdi.Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla 7 ilde gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 06:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 06:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli merkezli olarak 7 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda mahkeme heyeti duruşmaya ara verirken, adli kontrol şartı ile sevk edilen 3 kişinin tahliyesine karar verdi.
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla 7 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda, 88 kişilik isim listesinden 64 kişi gözaltına alınmış ve adliyeye sevk edilmişti. Cumhuriyet Savcılığı’nda gün boyunca süren sorguların ardından zanlılardan 43 kişinin tahliyesine, 21 kişinin ise mahkemeye sevk edilmesine karar verilmişti.
MAHKEMEYE ARA VERİLDİ
Cumhuriyet Savcılığı tarafından alınan ifadelerin ardından zanlılardan 18 kişi tutuklama talebiyle, 3 kişi ise adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Duruşmada ilk olarak adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı talebiyle sevk edilen 3 kişinin ifadesini alan mahkeme heyeti, Mustafa S., İsmail P. ve Murat D.’nin tahliye edilmesine karar verdi. Kalan 18 kişinin ifadelerinin alınmasına devam edildi. Mahkeme heyeti yaklaşık 7 saat süren ifadelerin ardından duruşmaya ara verilmesine karar verdi. FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınarak tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 18 kişinin ifadelerinin alınmasına öğle saatlerinden itibaren devam edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.