Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ/PDY mensubu 11 kişi tutuklandı

Adıyaman’da Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu oldukları gerekçesiyle adliyeye sevk edilen 12 kişiden 11’i tutuklandı.FETÖ/PDY’nin Adıyaman’daki mütevelli heyetinde yer alan iş adamları, eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ/PDY mensubu 11 kişi tutuklandı
Adıyaman’da Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu oldukları gerekçesiyle adliyeye sevk edilen 12 kişiden 11’i tutuklandı.
FETÖ/PDY’nin Adıyaman’daki mütevelli heyetinde yer alan iş adamları, eğitim sorumluları ve askeriyenin imamının da aralarında bulunduğu 12 kişi önceki gün adli makamlara sevk edildi. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde sorgulanan ve daha sonra adliyeye sevk edilen örgütün askeriye imamı M.A., eğitim sorumlusu E.K., mütevelli heyetinde yer alan S.D., S.F., İ.S., örgütün muhasebecilerinden H.D., eğitimciler M.K., M.A., S.K., M.Y., A.O. ve İ.P. adliyeye sevk edildi.
Savcılık tarafından sorgulanan şahıslar tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme heyeti şahıslardan H.D. hariç diğer 11’inin tutuklanmasına karar verdi.
Adıyaman’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı, polis, asker, yargı mensubu ve memur sayısı 97’ye yükseldi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.