Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün ‘Rusya İmamı’nın eşi adliyeye sevk edildi

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) sözde ‘Rusya İmamı’ olan Adil Öksüz’ün tutuklanan kayınbiraderi Ali Sami Yıldırım’ın eşi Melike Yıldırım ve farklı dosyalardan gözaltına alınan 4 şahıs adliyeye sevk edildi.15 Temmuz...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) sözde ‘Rusya İmamı’ olan Adil Öksüz’ün tutuklanan kayınbiraderi Ali Sami Yıldırım’ın eşi Melike Yıldırım ve farklı dosyalardan gözaltına alınan 4 şahıs adliyeye sevk edildi.
15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüsü sonrasında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Akıncılar Üssünde gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan ve halen firari olan Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz’ü İstanbul’a döndüğünde havalimanında karşılayan tutuklu FETÖ’nün sözde Rusya imamı Ali Sami Yıldırım’ın eşi Melike Yıldırım ve farklı dosyalardan E.G., R.Ç., A.F.A., F.Ö. isimli 4 şahıs, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahıslar sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.