Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün mahrem sorumlusu karı-koca gaybubet evinde yakalandı

Samsun’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında arandıkları ve örgütün mahrem sorumlusu oldukları iddia edilen öğretmen karı-koca örgütün gaybubet evinde yakalandı.Samsun’da FETÖ/PDY...

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2018 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2018 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ’nün mahrem sorumlusu karı-koca gaybubet evinde yakalandı

Samsun’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında arandıkları ve örgütün mahrem sorumlusu oldukları iddia edilen öğretmen karı-koca örgütün gaybubet evinde yakalandı.

Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün mahrem imamları oldukları iddiasıyla arandıkları öğrenilen ve örgütün okullarında görev yaptıkları ileri sürülen öğretmen V.A. ile eşi B.A., Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Samsun Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde örgütün gaybubet evinde yakalanarak gözaltına alınan karı-koca sorgulanmak üzere KOM Şube Müdürlüğüne götürüldü. B.A. adlı kadın bugün Samsun Adliyesine sevk edilirken, kocası V.A.’nın ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.