Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün ’Mahrem İmamı’ yakalandı

Muş’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda askeri personelin ’Mahrem İmamı’ olduğu tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda askeri personelin ’Mahrem İmamı’ olduğu tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.
Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüyle ilgili çalışma yapıldığı belirtildi. Yapılan çalışmalarda, askeri personelin ’Mahrem İmamı’ olduğu tespit edilen bir öğretmenin gözaltına alındığı bildirildi. Açıklamada, “Ayrıca 6 emniyet personeli hakkında işlem yapılmış ve bu personellerden 2’si Bylock kullandığı gerekçesi ile tutuklanmış, Bylock kullandığı tespit edilen 2 askeri personel de adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır" denildi.
21 şüpheli hakkında işlem
Kasım ayı içerisinde yapılan operasyonlarda 21 şüpheli hakkında işlem yapıldığı belirtilen açıklamada, "Diğer kamu kurumlarından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile iltisaklı olan 12 kişi hakkında işlem yapılmış, işlem yapılanlardan 2 kişi tutuklanmıştır. 1-22 Kasım 2016 tarihleri arasında toplam 21 şüpheli hakkında işlem yapılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir" ifadeleri kullanıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.