Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün kadın imamı yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Beypazarı, Nallıhan, Ayaş ve Polatlı bölgelerinden sorumlu kadın imamı olduğu iddia edilen kadın yakalandı.Edinilen bilgilere göre, darbe girişiminin ardından kayıplara karışan ve FETÖ’nün Beypazarı,...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 23:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Beypazarı, Nallıhan, Ayaş ve Polatlı bölgelerinden sorumlu kadın imamı olduğu iddia edilen kadın yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, darbe girişiminin ardından kayıplara karışan ve FETÖ’nün Beypazarı, Nallıhan, Ayaş ve Polatlı bölgelerinden sorumlu kadın imamı olduğu iddia edilen Derya A., Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Ankara’da bir öğretmenin evinde polis ekiplerince yakalandı. Polatlı’ya getirilen Derya A.’nın sorgulama sürecinin devam ettiği belirtildi.
Derya A.’nın Işık Kolejleri, Samanyolu Kolejleri’nde ve FETÖ ile bağlantılı tüm öğrenci yurtlarında kalan başarılı kız çocuklarıyla irtibata geçerek örgüte dahil olmalarını sağlayan kilit isimlerden birisi olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.