Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün İzmir’de faaliyet gösterdiği derneğe baskın

İzmir'in Seferihisar İlçesinde, Fetö Adına Faaliyet Gösterdiği İddiasiyla Operasyon Yapılan Ürkmez Yardımlaşma Ve Dayanışma Eğitim Gönüllüleri Derneği'nde Görevli 20 Şüpheli Yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ’nün İzmir’de faaliyet gösterdiği derneğe baskın
İzmir’in Seferihisar ilçesinde, FETÖ adına faaliyet gösterdiği iddiasıyla operasyon yapılan Ürkmez Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim Gönüllüleri Derneği’nde görevli 20 şüpheli yakalandı. Dernek binasından ve şüphelilerin evinden yapılan aramada FETÖ terör örgütüne ait çok sayıda yasak yayın ve doküman ele geçirildi
Seferihisar ilçesi Mersinalanı, Bengiler ve Payamlı mahallelerinde FETÖ/PYD silahlı terör örgütünün Ürkmez Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim Gönüllüleri Derneği (ÜYED) adı altında örgütlendikleri bilgisinin alınması üzerine, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri geçtiğimiz Cuma günü, dernekle bağlantılı olduğu değerlendirilen 23 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Adreslerde yapılan arama sonucunda; 20 şüpheli gözaltın alınırken dernek ve şüphelilerin evinde yapılan aramalarda FETÖ terör örgütüne ait çok sayıda yasak yayın ve doküman ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüphelinin daha arandığı belirtildi. Derneğin faaliyet gösterdiği bina Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne devredildiği öğrenilirken, şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevkedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.