Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün havalimanı sorumlusu yakalandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve örgüt tarafından bir havalimanının sorumlusu olarak görevlendirildiği iddia edilen Feyzullah Y., Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yakalandı.Tekirdağ Gümrük Müdürlüğü’nde...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve örgüt tarafından bir havalimanının sorumlusu olarak görevlendirildiği iddia edilen Feyzullah Y., Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yakalandı.
Tekirdağ Gümrük Müdürlüğü’nde müfettiş olarak görev yapan Feyzullah Y.’nin (32) darbe girişimi sırasında terör örgütü tarafından bir havalimanının sorumlusu olarak görevlendirildiği iddia edildi. Bu iddiaların ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında, Ankara Batı Adliyesi 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında "silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek" suçundan yakalama kararı bulunan Feyzullah Y.’nin Dursunbey ilçesine kaçtığı istihbaratına ulaşıldı. Bu gelişmelerin ardından Dursunbey’e Odaköy Mahallesi’nde dün gece saatlerinde operasyon yapan Dursunbey Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahsı saklandığı evde yakaladı.
Görevden uzaklaştırıldıktan sonra Tekirdağ’dan kaçan Feyzullah Y.’nin Odaköy’de kayınpederinin evine saklandığı ve dikkat çekmemek için dışarı çıkmadığı ve geceleri evin ışıklarının kapalı tutulduğu belirtildi.
Öte yandan Feyzullah Y.’nin 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında FETÖ tarafından sivil bir havalimanının sorumlusu olarak görevlendirildiği iddia edildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan zanlının sorgulandıktan sonra Ankara’ya sevk edileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.