Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün ’Hava Kuvvetleri imamı’ Adil Öksüz’ün yengesi adliyeye sevk edildi

Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı olduğu ileri sürülen Adil Öksüz’ün yengesi ile birlikte 16...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı olduğu ileri sürülen Adil Öksüz’ün yengesi ile birlikte 16 polis memuru adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin FETÖ/PDY’ye yönelik Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı ve tutuklamalar sürüyor. Bu kapsamda Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı olduğu ileri sürülen Adil Öksüz’ün kardeşi Mehmet Öksüz’ün öğretmen eşi Şenay Öksüz gözaltına alındı. Yaklaşık 19 yıldan bu yana FETÖ’nün okullarında öğretmenlik yaptığı öğrenilen ve Adil Öksüz ile ilişki ve irtibat içerisinde olduğu yönünde bilgiler elde edilen Şenay Öksüz, Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, yine FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 16 emniyet personeli de Mersin Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.