Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün finans kaynağına operasyon kamerada

İstanbul’da FETÖ/PDY’nin finans kaynaklarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda kayyum atanan bazı okullara ait 50 milyon liralık çek ve senet ile birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da FETÖ/PDY’nin finans kaynaklarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda kayyum atanan bazı okullara ait 50 milyon liralık çek ve senet ile birlikte 3 milyon 501 bin lira ele geçirilirken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı.
Kameraya yansıyan görüntülerde, polis ekiplerinin adreslerde yaptıkları aramalar görülüyor. Bir adreste yapılan aramada bulunan çelik kasanın içerisinden mermi, çok sayıda çek, senet ve para çıktığı görülüyor. Aramalarını devam ettiren polis ekipleri, çok sayıda avro ve F serili 1 dolar ele geçiriyor. Ele geçirilen 1 dolarlardan birisine FETÖ’nün mali imamı olduğu iddia edilen Murak K.’nın kendi fotoğrafını bastığı dikkat çekti. Operasyon kapsamında şüphelilerin gözaltına alınmaları da polis kamerasına yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.