Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün ‘Ereğli imamı’ Van’da yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında ’Ereğli ilçe imamı’ olduğu iddia edilen bir kişi Van’da gözaltına alındı.Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında ’Ereğli ilçe imamı’ olduğu iddia edilen bir kişi Van’da gözaltına alındı.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda gözaltına alınan ve tutuklanan zanlıların ifadeleri doğrultusunda, ’Ereğli ilçe imamı’ olduğu belirlenen Übeydullah Arslan’ın Van’da olduğu tespit edildi. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Arslan’ın yakalanması için Van İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçti. Arslan ile ilgili çalışma yürüten Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Arslan’ın evini Van’dan taşımaya çalıştığını belirledi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, Arslan’ı evini taşırken kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Van Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Arslan, buradaki işlemlerinin ardından Konya’nın Ereğli ilçesine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.