Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün asker imam yapısına polis darbesi

Balıkesir polisi, FETÖ-PDY terör örgütünün asker imam yapılanmasına büyük darbe vurdu. Düzenlenen operasyonda aralarında askeriyede görevli sivil memurların da olduğu 24 kişi tutuklandı.Balıkesir’de FETÖ-PDY ile mücadele kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir polisi, FETÖ-PDY terör örgütünün asker imam yapılanmasına büyük darbe vurdu. Düzenlenen operasyonda aralarında askeriyede görevli sivil memurların da olduğu 24 kişi tutuklandı.
Balıkesir’de FETÖ-PDY ile mücadele kapsamında Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı koordinesinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından yönetilen operasyonlarla örgütün yapısı bir bir deşifre ediliyor. Balıkesir’de aralarında askeriyede görevli sivil memurların da olduğu 30 şahıs gözaltına alındı. Şüpheli şahısların evlerinde yapılan aramalarda çok miktarda dolar ve Türk lirası ele geçirildi. Genişleyen operasyonlarla 23 asker de gözaltına alındı.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şüphelilerden 29’unun sorgusu sürerken, adliyeye sevk edilen 24 şüpheli ise tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerin FETÖ yapılanmasında görev alan imamlar olduğu kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.