Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün ’ablaları’ adliyeye sevk edildi

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik sürdürdüğü soruşturma çerçevesinde kent merkezli 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve örgütün ’ablaları’ olduğu...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik sürdürdüğü soruşturma çerçevesinde kent merkezli 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve örgütün ’ablaları’ olduğu ileri sürülen 5 kişi adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, Batman merkezli Erzurum, Mardin, Siirt, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da 15 adrese eş zamanlı operasyon yapılmıştı. Operasyonda, örgütün ’il ablası’, ’esnaf ablası’, ’bölge talebe mesulü’ ve ’ev ablası’nın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, Batman Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Soruşturma çerçevesinde haklarında yakalama kararı çıkarılan 21 şüphelinin bulunması için de çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.