Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün ’abi ve ablaları’na operasyon

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve FETÖ’nün il yapılanmasında üst düzey görevli olduğu belirtilen 13 kişi hakim karşısına çıktı.Düzce’de FETÖ’nün...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve FETÖ’nün il yapılanmasında üst düzey görevli olduğu belirtilen 13 kişi hakim karşısına çıktı.
Düzce’de FETÖ’nün il yapılanmasına bir darbe daha vuruldu. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Düzce KOM ekiplerince geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan 13 kişi adliyeye çıkartıldı. Adliyeye çıkartılanlar arasında FETÖ’nün Düzce il yapılanmasında yer alan il eğitim danışmanı, himmet kasa sorumluları, Akçakoca ilçe imamları da bulunuyor.
Adliye kaynaklarından alınan bilgilere göre, FETÖ’nün il yapılanmasında yer alan şahısların kendi aralarında kurdukları grupta birbirleriyle haberleştikleri ortaya çıktı. Dershane yöneticisi Özkan C. ile birlikte yine aynı grupta Fetullahçı Terör Örgütü’nün toplantı veya dijital ortamlarda polis baskınlarına karşı suç ve suça benzer belgelerin ele geçilmesini engelleyen örgüt üyelerini kontrol altında tutanlar da adliyeye çıkartıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.