Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’den gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında mühendis, öğretim görevlisi ve işadamlarının bulunduğu 8 kişi adliyeye sevk edildi.15 Temmuz’da FETÖ/PDY terör örgütü...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında mühendis, öğretim görevlisi ve işadamlarının bulunduğu 8 kişi adliyeye sevk edildi.
15 Temmuz’da FETÖ/PDY terör örgütü mensupları tarafından darbe girişiminde bulunulmasının ardından Kdz. Ereğli ilçesinde çeşitli tarihlerde gözaltına alınan işadamları Mehmet G., Yahya Y., Süleyman Y., Yıldırım Y., Ertan G., Hakkı Ö. ile mühendis İbrahim K. ve Ereğli Eğitim Fakültesi’nde görevli Araştırma Görevlisi Mesut Ş., bugün adliyeye sevk edildi. 8 şüphelinin savcılıktaki sorgusu devam ediyor.
Kdz. Ereğli Belediyesi FETÖ bağlantılı 15 işyerini kapatıyor
Kdz. Ereğli ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı olduğu iddia edilen 15 iş yeri hakkında kapatma kararı alındı. Kdz. Ereğli Belediyesi Encümeni zabıta, imar ve ruhsat denetim birimlerinin inceleme yaptığı 15 işyerinin kapatılmasına karar verdi. Kapatılacak iş yerleri arasında 3 mobilya ve beyaz eşya mağazası, 1 fırın, 5 pastane, 2 züccaciye, 2 et ve gıda ürünleri satışı, 1 giyim ve 1 kırtasiye dükkanı bulunuyor. Kdz. Ereğli Belediyesi’nin kapatma işlemlerine 16 Ağustos 2016 tarihinden itibaren başlayacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.