Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’den gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan biri veteriner hekim, ikisi ziraat mühendisi 6 tarım müdürlüğü çalışanı ile bir öğretmen adliyeye sevk edildi.Kdz. Ereğli İlçe...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan biri veteriner hekim, ikisi ziraat mühendisi 6 tarım müdürlüğü çalışanı ile bir öğretmen adliyeye sevk edildi.
Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, 11 Ekim 2016 Salı günü sabah saatlerinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında 7 ayrı adrese operasyon düzenlemiş ve yapılan operasyon kapsamında Kdz. Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli veteriner hekimler Emre Ö. ile Fuat K., ziraat mühendisleri Fatih Y. ile İlker Y., veteriner sağlık teknisyeni Servet K., ziraat teknikeri Yüksel A.‘nın da aralarında olduğu 6 kişi ile Yusuf Y. isimli öğretmen, evlerinde yapılan aramaların ardından gözaltına alınmışlardı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 7 kişi bugün öğlen saatlerinde Kdz. Ereğli Adliyesi’ne getirildi. Şüphelilerin savcılıktaki sorguları devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.