Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ şüphelisi dernek başkanının listesinden 17 tutuklama çıktı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 20 kadından 17’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 20 kadından 17’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde Manavgat Çevre ve Diyalog Derneği’ne (MAÇED) yönelik operasyonlar çerçevesinde dernek başkanı Hatice C.’nin evinde yapılan aramada ele geçirilen listede isimleri olduğu için 20 kadın hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. MAÇED Başkanı Hatice C.’nin ise Manavgat Sağlık Derneği Başkanı eşi Dr. Emin C. ile 17 Temmuz’da yurt dışına kaçtığı anlaşılmıştı.
Dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen ve savcılık sorgularının ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan 20 şüpheliden 17’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Üç kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.