Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan Bilinmiş serbest bırakıldı

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Bingöl Orman İşletme Müdürü Mehmet Murat Bilinmiş, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Bingöl Orman İşletme Müdürü Mehmet Murat Bilinmiş, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz Cumartesi günü gözaltına alınan Bilişmiş, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılarak görevine başladı. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Bilinmiş, “Asılsız iddialar ile beni zan altında bırakan bazı şahısların ifadelerine savcılık soruşturma evresinde itibar etmeyerek, söz konusu dosya kapsamında hakkımda direk takipsizlik kararı vererek dosyayı kapatmıştır. Yalan yere ve asılsız ihbarda bulunan bu şahıslar hakkında Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundum. Bu örgüt ile bağlantım kesinlikle bulunmamaktadır. Soruşturma evresinde yapılan tahkikat ve bu durum apaçık ortaya çıkmıştır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.