Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ soruşturmasında 7 kişi gözaltında, 5 kişi tutuklandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında sabah saatlerinde 7 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında mahkemeye çıkarılan 5 kişi ise tutuklanarak cezaevine...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında sabah saatlerinde 7 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında mahkemeye çıkarılan 5 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında Ereğli’de operasyonlar devam ediyor. Bu sabah saatlerinde 8 ev ve iş yerinde arama yapan polis, S.Y., Y.Y., H.K., M.G., E.G., H.Ö. ve Y.Y.’yi gözaltına aldı. A.Ş.’nin ise firarda olduğu öğrenildi. Diğer yandan Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Amir N.T., B.K. ile avukat S.K.’nin yanı sıra iki adliye çalışanı soruşturma kapsamında çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer iki adliye çalışanı ise mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.