Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ soruşturmasında 10 iş adamı adliyeye sevk edildi

FETO/PDY’ye ekonomik katkı sağlayarak, örgütün Adıyaman’daki mütevelli heyetinde oldukları iddia edilen gözaltındaki 10 iş adamı adliyeye sevk edildi.Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETO/PDY’ye ekonomik katkı sağlayarak, örgütün Adıyaman’daki mütevelli heyetinde oldukları iddia edilen gözaltındaki 10 iş adamı adliyeye sevk edildi.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY’nin Adıyaman’daki üst yapılanması olan ve iş adamlarından oluşan mütevelli heyetine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda Adıyaman’ın ileri gelen iş adamlarından R.G., Z.Y., M.S., A.A., M.T., H.T., Y.K., K.K., M.Ö. ve T.Z.Ö. gözaltına alındı. Gözaltına alınan 10 iş adamı Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde 8 gün boyunca süren sorgularının ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Hastaneye getirilen iş adamları burada alınan sağlık raporlarının ardından Adıyaman Adliyesi’ne sevk edildi.
Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.