Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fetö/ Pdy Operasyonunda Dolaba Gizlenmiş 10 Adet Telsiz Ele Geçirildi

Gaziantep’te FETÖ PDY terör örgütüne üye oldukları iddiasıyla 7 şahsın yakalanması için şafak vakti gerçekleştirilen operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda ise 10 adet telsiz ele geçirildi.Gaziantep Emniyet Müdürlüğü,...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te FETÖ PDY terör örgütüne üye oldukları iddiasıyla 7 şahsın yakalanması için şafak vakti gerçekleştirilen operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda ise 10 adet telsiz ele geçirildi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, FETÖ/PDY terör örgütüne üye oldukları iddiasıyla aranan 7 kişinin yakalanması için şafak vakti operasyon başlatmış, toplam 7 adreste 550 polisle arama yapmıştı. GÜNSİAF, HÜRSİAD ve Kimse Yok mu Derneklerinin ana bina ve şubelerinin bulunduğu adreslerde yapılan aramada ise çok sayıda belge ve dokümanlar ele geçirilmişti. Polis ekipleri operasyonlarda aranan 7 kişiden 6 kişisini yakalayarak, gözaltına alırken, dernek ve iş yerlerinde ise yapılan aramalarda 10 adet telsiz ele geçirildi. Telsizlerde yüklü olan frekans ve kullanım amacı hakkında bilgi verilmezken, gözaltına alınan şahıslara ait dernek ve iş yerlerinde aramaların sürdüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.