Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ operasyonunda 7 tutuklama

Adıyaman’da Fetö Operasyonları Kapsamında Gözaltına Alınarak Adliyeye Sevk Edilen 11 Şahistan 7’si Tutuklanarak Cezaevine Gönderilirken 4'ü İse Adli Kontrol Şartiyla Serbest Bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ operasyonunda 7 tutuklama
Adıyaman’da FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 şahıstan 7’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken 4’ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan FETÖ operasyonları kapsamında, SODES projelerinde usulsüz işlem yaptıkları tespit edilen 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Y.T., A.G., M.N.S., M.U.G., S.A., M.D., Y.U., M.C., İ.Ö., H.E. ve M.Y. emniyette tamamlanan ifadelerinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek burada sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar daha sonra Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan S.B., A.G., H.E., M.G., M.Y., M.D. ve Y.U. tutuklanarak cezaevine gönderilirken S.T., M.S., İ.Ö. ve M.C. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.