Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ operasyonunda 20 kişi tutuklanmaya sevk edildi

Samsun merkezli 10 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınan çoğunluğu öğretmen 45 kişiden 20’si tutuklanmaya, 25 kişi de adli kontrol için nöbetçi mahkemeye sevk...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun merkezli 10 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınan çoğunluğu öğretmen 45 kişiden 20’si tutuklanmaya, 25 kişi de adli kontrol için nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun merkezli İstanbul, Ankara, Kahramanmaraş, Bartın, Kocaeli, Çanakkale, Elazığ, Yalova ve Çorum illerini kapsayan operasyonda, 17 Aralık sonrası örgüt liderinin "Bank Asya’ya sahip çıkın" talimatı doğrultusunda başka bankalardan kredi çekerek Bank Asya’ya yatırdıkları ileri sürülen çoğunluğu öğretmen 45 şüpheliyi gözaltına almıştı.
Polisteki sorguları tamamlanan 45 kişi bu sabah saatlerinde Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Savcıya ifade veren 20 kişi tutuklanmaları için, 25 kişi de adli kontrol altına alınmaları için nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.