Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fetö Operasyonunda 10 Gözaltı Daha

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik üçüncü dalga operasyonunda 10 kişi daha gözaltına alındı.Isparta Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik üçüncü dalga operasyonunda 10 kişi daha gözaltına alındı.
Isparta Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, FETÖ-PYD’nin Süleyman Demirel Üniversitesinde faaliyetlerini düzenlemek, örgütün yöneticiliğini yapmak, FETÖ/PDY üyesi olmak, Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanuna muhalefet etmek, resmi belgede sahtecilik, irtikap, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek’ suçlamalarına yönelik operasyonların sürdüğü belirtildi.
Açıklamada 38 şüphelinin tutuklu bulunduğu ana soruşturmanın devamı mahiyetinde 10 şüpheli hakkında, yasa dışı Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olmak, sahte olarak adlarına düzenlenmiş sertifika ve belgeleri Süleyman Demirel Üniversitesindeki kadrolarda işe girmek için kullanmak suçlarından gözaltı kararı verildiği ifade edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.