Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ mensuplarının Kütahya’da ormanlık alana para ve silah gömdüğü iddiası

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Dereli köyünde jandarma ekipleri, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelilerinin gömdüğü iddia edilen silahları ve paraları bulmak için kazı çalışması yaptı.FETÖ’nün darbe girişimine yönelik...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ mensuplarının Kütahya’da ormanlık alana para ve silah gömdüğü iddiası
Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Dereli köyünde jandarma ekipleri, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelilerinin gömdüğü iddia edilen silahları ve paraları bulmak için kazı çalışması yaptı.
FETÖ’nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, Samsun’da aranan 5 kişinin Dereli Kaplıcaları’ndaki bir apart otelde kaldığı ihbarını alan Emet İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon düzenledi. Operasyonda, zanlıların kaldıkları odada yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu.
Zanlıların otelin yakınındaki ormanlık alana silah ve para gömdükleri iddiaları üzerine, iş makineleriyle bölgede kazı çalışmaları yapıldı. Kazıda herhangi bir bulguya rastlanmazken, FETÖ şüphelisi 5 kişi gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emet İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.
Olayla alakalı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.