Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ kapsamında 1’i doktor 7 kişi tutuklandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Turgutlu’da adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İçlerinde bir doktor ve bir de eczacının bulunduğu 7 kişi tutuklanarak...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Turgutlu’da adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İçlerinde bir doktor ve bir de eczacının bulunduğu 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tüm yurtta olduğu gibi Turgutlu’da da FETÖ terör örgütüne yönelik çalışmalar aralıksız devam ediyor. Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz hafta Cuma günü yaptığı şafak operasyonunda 17 kişiyi gözaltına almış ve bu 17 kişiden 8’i Perşembe gecesi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Geriye kalan 9 kişi de adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan doktor Ali Kucur, eczacı Lüftü Özer, iş adamı Yunus Aykut, Yusuf Aykut, esnaflardan Avni Dağdelenli, Ercivan Özcan ve Mehmet Dönmez tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme Ömer Çetin ve Fatih Gönülaçan’ı adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.