Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fetö Bağlantılı Okula Kapatma Cezası

Iğdır’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yakınlığıyla bilinen eğitim kurumlarına düzenlenen denetimlerde, bir özel okula kapatma cezası verildi.Iğdır’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 22:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetö Bağlantılı Okula Kapatma Cezası
Iğdır’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yakınlığıyla bilinen eğitim kurumlarına düzenlenen denetimlerde, bir özel okula kapatma cezası verildi.
Iğdır’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen eğitim kurumlarında yapılan denetimde görülen eksiklikler nedeniyle Özel İbrahim Avcı İlk ve Ortaokulu 2 ay süreyle kapatıldı. Iğdır İl Milli Eğitim müfettişlerinin yaptıkları denetim sonucu yazdıkları rapor doğrultusunda bakanlığın görüşü alınarak Iğdır Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Özel İbrahim Avcı İlk ve Ortaokulu’nun 2 ay boyunca kapatılması kararlaştırıldı. 1 Temmuz itibariyle 2 ay boyunca kapatılacak olan okulda, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında bu okulları tercih eden öğrencilerin eğitim ödeneğinden, teşvikinden yararlanamayacağı öğrenildi.
Öte yandan; okulla ilgili olarak savcılık soruşturması da sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.