Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fethiye’de fuhuş operasyonu; 33 gözaltı

Muğla’nın Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde düzenlenen operasyonda internet üzerinden fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 33 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kadınlardan birisi, kucağındaki çocuğuyla emniyete götürüldü.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fethiye’de fuhuş operasyonu; 33 gözaltı

Muğla’nın Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde düzenlenen operasyonda internet üzerinden fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 33 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kadınlardan birisi, kucağındaki çocuğuyla emniyete götürüldü.

Edinilen bilgiye göre; Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, internet üzerinden yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddia edilen kişileri takibe aldı. Ekipler üç aylık boyunca teknik ve fiziki takip çalışmasının ardından, Fethiye ve Köyceğiz 23 adrese eş zamanlı şafak baskın düzenledi. Operasyon,33 kişi fuhuşa aracılık ve yer temini ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı.

Zorla fuhuş yaptırılan 9’u yabancı uyruklu 16 kadın ise kurtarıldı. Operasyonda, 3 pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu hap da ele geçirildi.

Yabacı uyruklu kadınların Emniyetteki işlemelerinin ardından, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edileceği öğrenildi. Operasyonda yakalanan şüpheli kadınlardan birisinin, kucağındaki çocuğuna sarılarak yüzünü gizlemeye çalışması dikkat çekti. Gözaltına alınan 33 şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.