Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Feci kazanın kamera kayıtları ortaya çıktı

Orhangazi’de Ramazan Bayramı’nın 1.gününde Muradiye Mahallesinde Meydana Gelen Ve Şehiriçi Minibüsü İle Motosikletin Karıştığı Ve Motosiklet Sürücüsünün 17 Gün Yoğun Bakımda Kaldıktan Sonra Hayatını Kaybettiği Kazanın Minibüsteki Kamera Görüntüleri Ortaya Çikti.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2019 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2019 23:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Feci kazanın kamera kayıtları ortaya çıktı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde motosiklet sürücüsünün 17 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybettiği kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Ramazan bayramının ilk günü İznik yolu üzerinde seyir halinde olan Erdan Kanyılmaz idaresindeki 16 VH 297 plakalı motosiklet, 1 No’lu aralık kavşağında Ahmet A. idaresindeki 16 M 8514 plakalı şehiriçi minibüsüne çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan ve çöp konteynırına çarparak yaralanan motosiklet sürücüsü Erdan Kanyılmaz, ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Başından yaralanan Kanyılmaz buradaki ilk müdahalenin Ambulansla Bursa’daki bir hastaneye sevkedildi. Erdan Kanyılmaz, hastanedeki 17 günlük ölüm kalım mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Kaza minibüs kamerasında

3 çocuk babası Erdan Kanyılmaz’ın hayatını kaybettiği motosiklet kazası ise kazaya karışan minibüsün kamerasına an be an yansıdı. Kavşakta çarpışan motosiklet savrularak yol kenarındaki çöp konteynırına çarpıyor.

Öte yandan kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, minibüs sürücüsü Ahmet A. çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.