Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Feci Kazada yaralanan turistlerin bazılarının isimleri belli oldu

Edirne’nin Keşan İlçesi Yakınlarında Meydana Gelen Feci Otobüs Kazasında Yaralanan Bazı Yolcuların İsimleri Belli Oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 06:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 06:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Feci Kazada yaralanan turistlerin bazılarının isimleri belli oldu
Edirne’nin Keşan ilçesi yakınlarında meydana gelen feci otobüs kazasında yaralanan bazı yolcuların isimleri belli oldu.
Keşan Malkara Karayolu’nda gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen kazada, İstanbul’dan Makedonya’ya giden ve içinde 2’si şoför 39 kişinin bulunduğu Zoran Momiroski yönetimindeki Makedon plakalı tur Otobüsü, önünde seyreden TIR’a arkadan çarptı. Feci kazada ölen kişinin adının Nikola Mihov (45) olduğu belirlenirken, Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların da isimleri açıklandı.
HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
Kazada Otobüs ile TIR arasına sıkışan ve ayakları kopan kadın yolcunun isminin Grogory Onchev olduğu belirtilirken, Keşan Devlet Hastanesi’nde ameliyatının sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Öte yandan Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve tedavileri devam eden yaralıların isimlerinin ise Fido Atanasoski, Bilyana Tronoska Manoiloyska, Margan Trongski, Sadike İsmailova, Lazo Simanova, Hasan Saliyeva,İzzet Saliyeva, Martin Atanasoski, Elena Simova, Silvana Atanasoski,Gyorgy Onskev olduğu öğrenildi. Olay yerinden Keşan Devlet Hastanesi’ne ambulanslarla 12 yaralının getirildiği öğrenildi.
Diğer yaralılardan hafif yaralananların, olay yerinde ayakta tedavi edildiği öğrenilirken, ayakta tedavi edilemeyecek gibi olanların ise Malkara Devlet Hastanesi’nee götürüldüğü belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, TIR’ın sürücüsü Doğukan Yılmaz ve Otobüs sürücüsü Zoran Momiroski’nin Malkara Jandarma Komutnalığı ekiplerince ifadeleri alınmak üzere göz altına alındığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.