Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Feci kaza 'ilgi odağı' oldu!

Aydın'ın Söke ilçesi Kubilay Caddesi üzerinde meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Park halindeki araca çarpan otomobil yan yattı. Kaza görenleri hayrete düşürdü.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Feci kaza 'ilgi odağı' oldu!
19.45 sıralarında meydana gelen kazada Çağatay Özkaya yönetimindeki 09 S 9798 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucunda önce yol kenarında park halinde bulunan Alp Aydın’a ait 09 FY 0994 plakalı otomobile çarptı.

Daha sonra otomobil yan yattı. Araç sürücüsü Çağatay Özkaya bir süre aracın içinde mahsur kalırken, çevreden gelen vatandaşlar ve 112 ekiplerinin de yardımıyla otomobilden çıkarıldı.

Çağatay Özkaya olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kazayı hafif yaralarla atlatan genç sürücünün durumunun iyi olduğu belirtildi.

İtfaiye ve acil kurtarma ekiplerinin de geldiği hazır bulunduğu olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otomobil düz hale getirildi. Kaza yapan aracın çekici ile alınmasının ardından bir süre trafiğe kapalı kalan Kubilay Caddesi yeniden trafiğe açıldı.

Kazayı ve dar yolda otomobili yan yatmış şekilde görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kazanın ucuz atlatıldığı ise herkesin ortak görüşü oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.