Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatsa’da birlik ve beraberlik mitingi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde birlik ve beraberlik mitingi düzenlendi.Fatsa Yeni Meydan’da düzenlenen birlik ve beraberlik mitingine Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 05:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 05:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatsa’da birlik ve beraberlik mitingi
Ordu’nun Fatsa ilçesinde birlik ve beraberlik mitingi düzenlendi.
Fatsa Yeni Meydan’da düzenlenen birlik ve beraberlik mitingine Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mitingde ilk konuşmayı Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş gerçekleştirdi. Karataş, “Ülkemizi bölmeye ve parçalamaya çalışan dış güçlerin etkisiyle ülkemizde oyunlar kurmaya çalışan bazı hainlerin ve kendini bilmezlerin kumpası ile karşı karşıya kaldık. Türk halkı şunu gösterdi, halkımız şartlar ne olursa olsun biz bir bütünüz, beraberiz ve ülkemizi kimseye yedirmeyiz. O yüzden dün gece sabahlara kadar verdiğimiz bu mücadeleden dolayı herkesten Allah razı olsun” dedi
Fatsa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Serkan Erdik yaptığı konuşmada, “Yaşananları esefle takip ettik. Dün akşamdan bugüne yaşananların en güzel cevabı milletimiz birlik ve beraberlik sağlayarak vermiştir” diye konuştu.
Fatsa Ticaret Borsası başkanı Ali Feyzi, "Halkımız birlik ve beraberlik içinde iyi bir tutum sağlamıştır. Kimse vatanımızı bölemez" ifadelerini kullandı.
MHP Üst Delegesi Hayati Yılmaz yaptığı konuşmada, “Tarihi bir ana şahitlik ediyorsunuz. Demokrasi tarihinde millet iradesinin üstünde hiçbir iradeye yer yoktur. 15 Temmuz 2016 tarihi Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmekteyken milletin feraseti ile böyle bir durum yaşanmamıştır” şeklinde konuştu.
CHP Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam, “Çanakkale de, Sakarya’da tüm yurttaşları biraya getiren duygu neyse dün akşamda halkımız sokağa dökülerek iradesini göstermiştir. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.
En büyük gücün halkın olduğunu belirten AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, “Tüm Türkiye’de birlik ve beraberliğini örneği gösterilmiştir. Halkımız milli iradeye sahip çıkmıştır. Birlik ve beraberlikle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, “Caddelerde ve sokaklarda bizlerle yürek yüreğe, bilek bileğe üzerimizden tanklar geçse bile bu meydanlardan hiçbir zaman ayrılmayacağız halkımız iradesine sahip çıkmıştır. Tüm Fatsalı vatandaşlarımıza göstermiş oldukları desteklerinde dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
Mitingden en son konuşan eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ise şunları söyledi: “Halkımızın göstermiş olduğu birlik ve beraberlik mücadelesi gerçekten takdire şayandır. Tüm ülke birlikte hareket ederek mücadele örneğini göstermiştir. Milli mücadelemizde zafer halkımızın olmuştur.”
Konuşmaların ardından toplanan vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüş yaptılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.