Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatsa’da ATM’de unutulan bin 500 TL’yi polislere teslim etti

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir vatandaş, otomatik para çekme makinesinde (ATM) unutulan bin 500 TL’yi polise teslim etti.ATM’de unutulan bin 500 TL’yi sahibine ulaştırılması için polise teslim eden Yusuf Şen’in davranışı çevredekiler...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatsa’da ATM’de unutulan bin 500 TL’yi polislere teslim etti
Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir vatandaş, otomatik para çekme makinesinde (ATM) unutulan bin 500 TL’yi polise teslim etti.
ATM’de unutulan bin 500 TL’yi sahibine ulaştırılması için polise teslim eden Yusuf Şen’in davranışı çevredekiler tarafından takdirle karşılandı.
Yusuf Şen, para çekmek için gittiği bir bankaya ait ATM’nin para verme bölümünde bin 500 TL unutulduğunu fark etti. ATM önünde bir süre paranın sahibinin gelmesini bekleyen Şen, daha sonra 155’i arayarak parayı tutanak karşılığında Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polise teslim etti.
Gösterdiği duyarlılıkla insanlık görevini yerine getirdiğini belirten Yusuf Şen, “Kartımı ATM’ye yerleştirmeye çalıştığım sırada haznede bin 500 TL olduğunu gördüm. Parayı aldıktan sonra tuşa bastığım sırada kart haznesinden hesap sahibine ait banka kartı çıkmadı. Paranın sahibini bulma umuduyla bir süre bekledim ancak kimse gelmeyince para ve kartı bankamatiğin örüne çağırdığım polis memurlarına teslim ettim. İnşallah sahibi kısa sürede bulunur” dedi.
Polis memurları ise duyarlılığından dolayı Şen’e teşekkür ederek paranın sahibinin bulunması için banka görevlileri ile ortak çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.