Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatma Öğretmen Cinayetinde Şok Gelişme

Tuzla’da öldürülen öğretmen Fatma Kayıkci cinayetinde ilginç bir detay ortaya çıktı. Fatma öğretmeni öldüren zanlı Furkan A.’nın gerçek isminin Atalay F. olduğu, Ankara’da 2013 yılında kendisinden ayrılan kız arkadaşı ve sevgilisini...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tuzla’da öldürülen öğretmen Fatma Kayıkci cinayetinde ilginç bir detay ortaya çıktı. Fatma öğretmeni öldüren zanlı Furkan A.’nın gerçek isminin Atalay F. olduğu, Ankara’da 2013 yılında kendisinden ayrılan kız arkadaşı ve sevgilisini öldürmekten arandığı öğrenildi.
Tuzla’da yaşayan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkci (40) geçtiğimiz cuma günü kaybolmuş ertesi gün ise bir ağaçlık alanda cesedi bulunmuştu. Soruşturmayı yürüten polis, saldırıdan sonra kaçan katil zanlısı Furkan A.’nın yakalanması için operasyon başlattı. Yapılan soruşturmada ilginç bir detay da ortaya çıktı. Zanlı Furkan A.’nın sahte kimlik kullandığı, asıl isminin Atalay F. olduğu öğrenildi. Zanlının 2013 yılında Ankara’da kendisinden ayrılan kız arkadaşı ve sevgilisini öldürmekten arandığı da belirlendi. Güvenlik kameralarını didik didik inceleyen polis, zanlıyı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.